Kind Blog

De Grootste Kinder Blog van Nederland

De babykleding trends van 2021

babykleren

Wil je jouw baby ook de mooiste en hipste kledij laten dragen van 2021, maar weet je niet hoe eraan te beginnen of wat exact te kopen? Geen nood! In dit artikel kan je de beste tips en trends van 2021 vinden om jouw baby de hipste kleren aan te doen!

tip 1: Kleuren!

Kleuren zijn in 2021 top! Verschillende kleuren maar vooral aardse tinten zijn zéér hip dit jaar. Aardse tinten zijn natuurlijke en warme kleuren, denk maar aan bruin, taupe, groen en geel! Vooral groen staat voorop deze zomer!

babykleren

Tip 2: Verschillende soorten printen.

Je hoort het goed, printen op een t-shirt of pull zijn weer helemaal in! Denk maar aan leuke figuren, bloemen of jungle prints. Ook een streepjes print is weer helemaal in! Ook prints met dieren zijn heel populair, en het is nog eens schattig ook! Je kan tegenwoordig in elke winkel babykleren vinden met prints op.

Tip 3: retro!

In de jaren 80 waren pastel kleuren heel hip, in 2021 ook! Zowel voor jongens als meisjes zijn de pastelkleuren helemaal terug van weggeweest! Denk maar aan lila of aan een citroengele kleur! Een toffe retro pull gecombineerd met een denim zijn een perfecte match!

Tip 4: lichtere kleuren, vrolijkere prints.

Dit jaar zijn het vooral de lichtere kleuren die de bovenhand nemen bij babykleding. Een lichtere kleur van t-shirt met een vrolijke print, denk maar aan een leuke olifant of een vrolijk aapje is de trend van het jaar!

Tip5: zachte stoffen

Zachte stoffen zijn niet alleen in de mode, ze zijn ook comfortabel voor je baby, dat zijn dus twee vliegen in één klap! Denk maar aan katoen, jersey, satijn,… De meeste babykleren is gemaakt uit zachte stof, je kan het dus makkelijk vinden in de winkel!

Hopelijk kan je met deze tips de perfecte babykleding vinden voor jouw kleine spruit! Veel shopplezier!