Kind Blog

De Grootste Kinder Blog van Nederland

De voordelen van zwemluiers

zwemluiers

 Een dagje zwemmen in een zwembad is een van de leukste momenten die je met je kindje kunt beleven. Echter wil je er wel zeker van zijn dat je zorgeloos kunt genieten in het water. Daarom mogen zwemluiers niet ontbreken tijdens een bezoekje aan het zwembad. In dit artikel lees je alle voordelen aan luiers om mee te zwemmen voor kindjes.

zwemluiers

 Een luier om mee te zwemmen is speciaal gemaakt voor het water

 Er zijn wel degelijk verschillen tussen een reguliere luier en een zwemluier. Een luier zwelt minder op in het water, waardoor je kindje zonder afleiding kan spetteren in het water. Ook kan de ontlasting niet in het water belanden, waardoor je met een veiliger gevoel met je kindje het water in gaat. Vandaag de dag heb je de keuze uit wegwerp-luiers of wasbare luiers.

 Ga je voor wegwerp-luiers of wasbare luiers?

 Wegwerp-luiers of wasbare luiers zijn duidelijk van elkaar te onderscheiden. Zo hebben de meeste wegwerp-luiers speciale anti-lekrandjes en speciale anti-lekrandjes. Je kindje kan een zwempak of zwembroek over de luier trekken en na een bezoek aan het zwembad is de luier makkelijk weg te gooien. Een wasbare luier is van een waterdichte en ademende buitenkant gemaakt en dankzij een elastiek sluit het model mooi aan. Ook hebben veel modellen verstelbare drukknopen, zodat de luier mee kan groeien met je kleintje.

 De meeste luiers zijn in een aanbieding te verkrijgen

 Net zoals bij reguliere luiers, is een zwemluier regelmatig in de aanbieding verkrijgbaar. Gemiddeld kun je 10 en 12 euro voor en wasbare luier rekenen en tussen de 6 en 8 euro voor een pak van 12 wegwerp-luiers. Overtuigd geraakt? Probeer dan binnenkort eens een van deze luiers bij je kindje en ontdek alle voordelen.