Kind Blog

De Grootste Kinder Blog van Nederland

Een bijzonder geboortekaartje voor onze tweeling

Omdat wij erg tevreden zijn met het geboortekaartje tweeling, wil ik graag mijn complimenten achter laten op dit blog. Natuurlijk is het voor een ieder een wonder als men een kindje verwacht. Voor ons is dit een groot wonder omdat vier jaar geleden het slechte nieuws kwam dat het voor mij waarschijnlijk niet mogelijk is om kinderen te krijgen. Nadat ik dit een plekje heb kunnen geven en dus niet aan anticonceptie deed. Heb ik drie maanden geleden toch maar een test gedaan omdat ik allerlei gekke kwalen kreeg die volgens de verhalen van mijn moeder leken op een zwangerschap.

Vol blijdschap sprong ik in de lucht en toen ik met mijn man naar de verloskundige ging voor de eerste echo. Hier werd de verrassing verdubbeld omdat wij een tweeling mogen verwachten.

geboortekaartje tweeling

Met een proefafdruk kun je beter beslissen

Wat een wonder en wat een verrassing is dit voor ons. Direct hebben wij toen wij thuis kwamen een lijst gemaakt met alle benodigdheden. Natuurlijk moest het prachtigste geboortekaartje voor onze tweeling worden uitgezocht. Hiervoor heb ik het beste adres gevonden namelijk, kissgeboortekaartjes.nl. Hier is het mogelijk om een keuze te maken uit vele thema’s. De mogelijkheid om zelf te ontwerpen is er ook. Wat ook zo prettig is, is dat je een proefafdruk thuis gestuurd kunt krijgen alvorens je een bestelling plaatst. Wij hebben een erg leuk voorbeeld gevonden wat het geboorte kaartje zal zijn voor onze twee kinderen. Hiermee hopen wij de geboorteaankondiging echt bijzonder te maken.geboortekaartje tweeling

geboortekaartje tweeling