Kind Blog

De Grootste Kinder Blog van Nederland

Een draagdoek is erg handig

draagdoek

Een hulpmiddel voor het vervoeren en meebrengen van een kindje is natuurlijk hartstikke fijn. Ik ben zelf moeder en boodschappen doen met mijn baby was soms enorm vervelend. Ik liep dan met het winkelwagentje en de kinderwagen. Natuurlijk was dit een vervelende manier van winkelen. Vandaar ik opzoek ging naar hulpmiddel voor het vervoeren van mijn kind. In een mum van tijd kwam ik dan ook terecht op de website van baby-dump. Mijn oog viel al vrij snel op een draagdoek. Met een draagdoek kun je een baby zeg maar een soort van vast maken aan het lichaam. Hierdoor is het kind dichtbij de moeder of vader en ook is het makkelijker om het kindje te vervoeren. Aangezien de prijzen van deze doek relatief laag waren bestelde ik zo’n doek!

baby-dump

Een top hulpmiddel

Over de service van baby-dump heb ik zeker niks te klagen. Twee dagen na bestelling werd het doek al geleverd. Meteen ben ik boodschappen gaan doen met het doek. Al vrij snel was het voor mij duidelijk dat het een top aankoop is. Ik kon rustig boodschappen doen zonder dat ik met twee wagens hoefden te sjouwen. Voor een zeer voordelige prijs heb ik dankzij baby-dump de oplossing gevonden. Ben jij moeder neem dan een kijkje op de website van baby-dump!

Baby producten