Kind Blog

De Grootste Kinder Blog van Nederland

Een gloednieuwe kidkraft kaptafel

13009-1_copy1Kinderen vinden het heerlijk om te spelen en met name met speelgoed wat helemaal van hunzelf is. Om het juiste speelgoed te vinden moet je natuurlijk heel wat wegen af en met de feestdagen is het dan ook moeilijk om een goed en passend cadeau te vinden wat met speelgoed te maken heeft maar gelukkig met een creatieve geest kom je heel ver en zul je net als mij een goede oplossing weten te vinden. Dit jaar gingen we lootjes trekken met de kerst en ik had mijn kleine nichtje getrokken, ik weet waar ze van houd dus het cadeau had ik al snel gevonden : een kidkraft kaptafel.

Het beste cadeau ooit

Toen de kidkraft kaptafel eenmaal binnen was heb ik hem meteen ingepakt zo dat ze hem niet kon zien staan als ze op visite kwam want dan wist ze natuurlijk al meteen dat het voor haar was. De feestdagen komen er aan en ik ben elke dag steeds zenuwachtiger want ik ben echt benieuwd hoe haar reactie zal zijn en natuurlijk is het alleen maar positief want welk kind wilt nou geen prachtige kaptafel helemaal voor haar zelf alleen. Als jullie nog een leuk cadeautje zoeken qua speelgoed dan ben je hier aan het juiste adres want deze website heeft werkelijk alles wat je je maar kunt bedenken voor elk kind.76123-2