Kind Blog

De Grootste Kinder Blog van Nederland

Een lasergame kinderfeestje thuis!

lasergame

Lasergamen is heel leuk en origineel om te organiseren voor het kinderfeestje van jouw zoon, dochter of kleinkind. Zo kan het al heel eenvoudig thuis en ook dat kan je heel leuk maken. Maar hoe regel je het nu precies? Dat leggen wij jou uit.

Dit maakt het zo leuk

Een lasergame kan je op locatie huren, maar kan je ook thuis organiseren. Hiervoor moet je een lasergame set huren. Het voordeel hiervan is dat het een stuk goedkoper is dan lasergamen op locatie en je veel meer vrijheid hebt in het zelf bepalen. Zo hoef je niet een heel eind te rijden en kan je zelf bepalen op welk tijdstip je het gaat spelen. Lasergamen is al voor kinderen vanaf 6 jaar geschikt, aangezien het geen pijn doet vanwege de onzichtbare laserstraal. Daarnaast is een lasergame thuis ideaal voor als je een grote tuin hebt. Heb je dit niet, dan kan je het ook op een boerderij of bij iemand anders in de tuin regelen. Je regelt daarbij de obstakels en het eten en drinken. 

Ook worden er 4 teams gemaakt, waarbij er elke ronde 2 teams tegen elkaar spelen. De tijd per ronde kan je zelf bepalen. Iedereen heeft meerdere levens, zodat ze niet meteen uit het spel zijn. Bovendien kan je het zowel in het licht als in het donker organiseren. Doordat de laserguns geluiden maken, je uit verschillende munitiesoorten kan kiezen en er obstakels zijn, lijkt het spel net echt. Dit zorgt ervoor dat iedereen een adrenalinekick krijgt. Zeker in het donker, want dan zie je elkaar al helemaal niet en is het heel spannend. Daarnaast is het geschikt voor zowel jongens als meiden, wat het helemaal leuk maakt. Wordt er vals gespeeld, dan is er ook nog altijd de anti cheat lasergameset die je kan huren. Zo kan niemand meer van team verwisselen als hij/zij geraakt wordt en is er een eerlijke winnaar.

Waar regel je het?

Een lasergameset kan je bij meerdere bedrijven huren, maar waar kan je dit het beste huren? Bij lasergamesethuren.nl kan je anti cheat laserguns al vanaf 6 stuks huren en dat voor zelfs meerdere dagen. Bovendien bieden zij een zeer scherpe prijs. Daarnaast krijg je er diploma’s voor elke speler bij en extra versier attributen, zoals camouflagenetten. Dit maakt het lasergamen nog leuker. Het enige wat jij dus nog hoeft te regelen is de locatie, het eten en drinken en eventueel de obstakels. Het kan zo zijn dat er in jouw tuin al genoeg bomen staan waar de kinderen zich achter kunnen schuilen, maar in een weiland heb je dit bijvoorbeeld niet. Dan kan je ze eenvoudig huren of je regelt pallets als obstakels. Wil jij ook een lasergame kinderfeestje thuis? Huur dan nu een lasergameset voor de gewenste datum!