Kind Blog

De Grootste Kinder Blog van Nederland

Een leuk en lekker NYP Funnymeal voor kinderen

Funny_Meal_New_York_Pizza-1293Wanneer je eten besteld voor kinderen is dat altijd nogal lastig want vaak hebben ze geen kleine porties of speciale kindermenu’s dus moet je het er maar gewoon op gokken. Zelf hebben wij dit ook vaak genoeg mee gemaakt dat het bestellen een drama was en we achteraf gezien veel te veel over hadden wat natuurlijk zonde is. Sinds kort hebben we iets nieuws ontdekt namelijk de NYP Funnymeal. Dit menu is super geschikt voor kinderen en kunnen wij gewoon een grote heerlijke pizza bestellen zonder ergens rekening mee te hoeven houden. Er is keuze uit wel drie verschillende menu’s!

Kiezen en bestellen

De menu’s zijn allemaal precies zo samengesteld zo dat de kinderen en genoeg aan hebben en niks hoeven laten staan. Er zijn drie soorten menu’s waaronder eentje die standaard is met een lekker pizza erbij en bij de andere menu’s kun je kiezen uit een muffin erbij of een knijpfruit als extraatje. Ook moet je aangeven of het voor een jongen of meisje is want er zitten verassingen bij die daarop afgestemd worden zo dat ze ook nog eens een leuk speeltje erbij hebben.

Tip voor elk gezin

Wij hebben een super ervaring met dit NYP Funnymeal menu en zijn zeker weten van plan om de volgende keer weer dit voor de kinderen te bestellen zo dat zij ook gewoon lekker kunnen eten zonder de helft te hoeven laten staan. Voor elk gezin is dit een super oplossing, probeer het eens een keer uit en je zult nooit meer iets anders willen! Ook de kinderen zullen er vast en zeker helemaal blij van worden.New_York_Pizza_Funny_Meal-1296