Kind Blog

De Grootste Kinder Blog van Nederland

Het aankleedkussenhoes van Koeka

Een aankleedkussen kost vaak behoorlijk wat geld, maak je je zorgen hoe je het aankleedkussen schoon kan houden en langer kan gebruiken? Wil je daarnaast ook dat het aankleedkussen lekker licht voor je baby? De oplossing is dan het aanschaffen van een aankleedkussenhoes. Waarom heb je eigenlijk een aankleedkussenhoes nodig, hoeveel heb je er nodig en wat is het nut ervan, dat lees je in deze blog. 

Aankleedkussenhoes kopen

Wil je je aankleedkussen beschermen tegen vlekken en nattigheid, maar tegelijkertijd ook ervoor zorgen dat het je baby lekker warm houdt? Wat is de reden dat je een aankleedkussenhoes moet aanschaffen is het aankleedkussen niet voldoende om je baby op te verschonen? Het is niet van belang een aankleedkussenhoes, maar wel erg nuttig. Zowel de kussen als de hoes hebben hetzelfde doel en dat is de baby en spullen eromheen te beschermen. Het kussen zorgt ervoor dat alles binnenboord blijft en de hoes absorberen de nattigheid zodat niet alles onder zit. Nog een groot voordeel van een aankleedkussenhoes is dat die vaak lekker zacht zijn waardoor jouw baby nog comfortabeler ligt dan simpel alleen op het aankleedkussen. Het aankleedkussen zonder hoes kan erg koud aanvoelen voor de baby en kan storend zijn als je de baby al slapend moet verschonen.

De hoeveelheid aankleedkussenhoezen die je nodig hebt?

Vaak zijn twee tot vier aankleedkussenhoezen wel voldoende, maar heeft jouw baby vaak ongelukjes, dan is het raadzaam om wat extra achter de hand te hebben. Het exacte aantal is persoonsgebonden. Je kan de aankleedkussenhoes ook afstemmen op het interieur in de kamer, je kan verschillende soorten aankleedkussenhoezen vinden bij Koeka. Voor ieder is er wat wils te vinden door de ruime keuzes.