Kind Blog

De Grootste Kinder Blog van Nederland

Hoe kleed jij je kind stoer aan? (jongenseditie)

stoere jongenskleren

 Jouw jochie verblijden met een stoere look, dat is toch puur geluk?!

De meeste moeders vinden het onwijs leuk om kleren te shoppen voor hun kindje. Een meisje aankleden is toch wat gemakkelijker, vinden veel moeders, omdat ze dan gewoon kunnen kopen wat ze zelf leuk vinden en welke kledingstukken hun aandacht trekken. Voor jongens is dit een andere zaak. Omdat je als vrouw weinig ervaring hebt met jongenskleding, is het altijd lastig inschatten hoe een bepaald kledingstuk bij jouw zoontje staat. Het is erg leuk om kleding te kiezen die bij zijn karakter past, en het is ook goed om op je moederinstinct af te gaan tijdens je winkelsessie. Als je kind zelf wat ouder is, kan je hem zelf om zijn mening vragen, maar als je zoontje nog een baby is, kan dat helaas niet. Gelukkig staan hieronder drie kledingstukken die echt stoere jongenskleren zijn. Jouw zoontje steelt de show met zulke prachtige items!

stoere jongenskleren

 Een overhemd met legerprint

Legerprint is het klassieke voorbeeld van een stoer printje. Het staat uitdagend en rebels, maar tegelijkertijd ook lief en onschuldig. Je krijgt gelijk associaties met het leger en de defensie, en daar werken natuurlijk alleen maar hele krachtige en stoere mannen. Jouw zoontje voelt zich gelijk een stuk zelfverzekerder als hij een speels overhemd met legerprint draagt!

 De klassieke spijkerbroek

Een spijkerbroek lijkt een heel saai kledingstuk, maar niets is minder waar. Het hoort thuis in iedere kledingkast, omdat het zo gemakkelijk is om een spijkerbroek met andere kledingstukken te combineren. Daarnaast is een spijkerbroek een lekker nonchalant kledingstuk, dat je outfit wat minder opvallend maakt. Als je een spijkerbroek draagt, zie je er verzorgd uit, maar lijkt het niet alsof je onwijs veel moeite hebt gedaan om er stoer en leuk uit te zien. Voor jongens het ideale kledingstuk, onder andere omdat je veel bewegingsvrijheid hebt in zo’n spijkerbroek en het ook nog eens comfortabel zit (niet bepaald onbelangrijk).

 Een luchtig bomberjack

Een groot jack staat altijd onwijs stoer. Als je dus op zoek bent naar stoere jongenskleren, kijk dan vooral eens bij de bomberjacks. Zo’n groot jack geeft gelijk een andere dimensie aan de volledige outfit. Draag er een overhemd met legerprint onder, en jouw jochie heeft een volledige stoere outfit!