Kind Blog

De Grootste Kinder Blog van Nederland

Kindercoach Roosendaal

Veel vaker in deze tijd zijn er ouders die niet echt weten hoe ze om moeten gaan met hun kind(eren). Ze weten dan bijvoorbeeld niet hoe ze moeten handelen of moeten reageren. Hiervoor is Kindercoach Roosendaal, wij bieden je de hulp voor jouw kind die jijzelf niet kunt bieden. Wij van Kindercoach Roosendaal staan voor alles open, kom gerust langs of neem contact met ons op.

kindjecoach

Geluk-ik voor jouw kind

Wij bieden professionele hulp aan voor kinderen tussen de 4 en 14 jaar die hooggevoelig zijn. Je kunt contact met ons opnemen als je niet weet wat er precies aan de hand is maar wel degelijk merkt dat er iets niet goed zit. Hooggevoelige kinderen zijn vaak heel kritisch ten opzichte van zichzelf en kunnen gevoelens van andere moeilijk onderscheiden. Hierdoor ontstaat dat jouw kind snel geïrriteerd of geprikkeld word, zo ontstaat er ruzie of andere minder leuke dingen. Wij zorgen ervoor dat jouw kind weer helemaal vrolijk word en dat dit niet meer voorkomt.

kind

Wij leven ons in op jouw kind

Wij willen wel eerst een kennismakingsgesprek met jouw kind om elkaar beter te leren kennen, het is ook moeilijk voor een kind om ineens te praten met vreemde. Wij zullen er alles aan doen om dit gesprek zo goed mogelijk te laten verlopen en dat het uiteindelijke doel word gehaald. Wij brengen het zelfvertrouwen weer terug, dit moet op de manier die werkt bij jouw kind. Herken je dit bij jouw kind en weet jij zelf ook niet meer wat je moet doen. Contacteer ons gerust.