Kind Blog

De Grootste Kinder Blog van Nederland

Kinderkapstok van RVS met leuke afbeeldingen van FrakkZ

 

Kinderkapstok uil zwartIk ben bezig met het opnieuw inrichten van de garderobe. Voor de kinderen moesten we op zoek naar een leuke kinderkapstok. Omdat ik vond al die kinderkapstok vrijstaandrondslingerende jassen en tassen maar eens een keer netjes opgehangen moesten worden. Ik ging op zoek naar een leuke kapstok en na een tijdje surfen kwam ik op de site van FrakkZ terecht. Hier hebben ze allerlei verschillende kapstokken voor de kinderen. De leukste collectie die ik op de website aantrof waren de kinderkapstokken met afbeelding. Er is keuze uit veel verschillende afbeeldingen, die allemaal passen bij de belevingswereld van kinderen. Ik heb drie kinderen, twee jongens en een meisje. Alle drie mochten ze een eigen RVS kapstok uitkiezen. De jongens kozen voor de voetbal en de brandweerauto, onze kleine meid koost natuurlijk voor de prinses. We hebben er ook een achtergrondplaatje bijbesteld, deze zijn in allerlei kleuren te krijgen en dit maakt de kapstok pas echt af.

Snelle en correcte afhandeling van de orderKinderkapstok_voetbal

De producten heb ik dezelfde dag nog besteld en enkele dagen later had ik ze al in huis. Keurig verpakt en zelfs de schroeven voor de bevestiging waren bijgeleverd. Deze snelle en complete service kan ik heel erg waarderen en is een groot compliment voor FrakkZ. De kinderen zijn erg trots op hun eigen kapstok. Voor iedereen die op zoek is naar een leuke kinderkapstok met naam kan ik deze site ook van harte aanbevelen. Er zijn uitgebreide betalingsmogelijkheden en dat is ook erg fijn. Kortom een leuke webshop met originele producten, zeker een absolute aanrader.

logo FrakkZ (1)