Kind Blog

De Grootste Kinder Blog van Nederland

Kinderkleding trends voor deze winter

Je bent nu waarschijnlijk nog aan het genieten van het heerlijke weertje, toch zie je dat de winkels langzamerhand gevuld worden met de herfst- en wintercollecties van de komende maanden. Binnen de kortste keren is het alweer herfst en kunnen de zomerkleertjes weer opgeborgen worden. Het is belangrijk dat je goed voorbereid de koude maanden in gaat en daarom heb ik de trends van deze winter op een rijtje gezet.

Geen neutrale tinten!

In de meeste winters zijn de neutrale tinten zoals zwart, grijs en beige helemaal in. Deze winter is dat niet het geval! Deze winter zijn de opvallende kleuren helemaal het ding. Kleuren als rood, geel en oranje zul je deze winter vaak terugzien.

Prints

Een trend deze zomer waren de printjes. Overal zag je ze terug, van sterretjes tot superhelden. Je kon het zo gek maken als je zelf maar wilde. Deze trend zet zich door in de winter. Op de warme truien en andere kinderkleding zullen we nog meer prints terug zien komen.

Voor buiten

Een van de belangrijkste winterkleding is de winterjas. Wat is de trend dit jaar? Voor de winterjas voor jongens gaan we dit jaar lekker basic. De bomberjack raakt weer een beetje uit de mode, maar de winterjas met capuchon is weer helemaal hip. Voor de winterjas voor meisjes zien we de eerdergenoemde felle kleuren veel terugkomen. Vooral rood is een kleur die niet kan ontbreken deze winter.

Ben jij al goed voorbereid op de winter? Of moet je nog gaan shoppen? Geen stress, je hebt nog alle tijd!