Kind Blog

De Grootste Kinder Blog van Nederland

Klein & Stoer

Tandarts set

Klein & Stoer, de naam verteld al een heleboel. Niet alleen over jouw kindje, maar ook over de spullen die hier in het assortiment te vinden zijn. Het assortiment is dan ook zeer groot en je kan hier werkelijk van alles vinden voor jouw dreumes. Van een drinkbeker, tot materialen om een kamer mee in te richten. Ook speelgoed kan je hier vinden en niet zomaar speelgoed. Je hebt hier een enorme keuze aan diverse spullen, van klein tot groot. Mijn kinderen spelen altijd graag met houten speelgoed. Vooral een schoonmaak setje, die ik hier ook heb gekocht, valt zeer goed in de smaak.

Leerspel

Zeer leuke spullen bij Klein & Stoer

De spullen die ik onlangs bij deze winkel heb gekocht is gemaakt van duurzaam hout. Behalve dat mijn kinderen hier graag mee spelen, kan het tegen een stootje.

De allereerste keer dat ik op deze website terecht kwam, heb ik mijn ogen uitgekeken. Eigenlijk was ik op zoek naar een leuke lamp voor op de kamer van mijn zoontje, maar dat is even anders uitgepakt. Meteen zag ik andere, zeer leuke spullen en ben aan het inkopen gegaan. Zulke leuke spullen kan je toch niet laten staan en voor de prijs hoef je het helemaal niet te laten. Het resultaat was dan ook heel veel meer dan alleen maar een leuke lamp.

schoonmaak set

Ben jij ook op zoek naar leuke spullen voor de kamer van jouw kindjes, dan is deze webshop zeker een aanrader.