Kind Blog

De Grootste Kinder Blog van Nederland

Naar de fotostudio in Utrecht met mijn baby

fotostudio utrecht

fotostudio utrechtMet mijn pasgeborene ben ik laatst naar deze fotostudio in Utrecht gegaan. Ik wilde namelijk ongelofelijk graag zijn eerste dagen laten vastleggen door iemand die hier de goede apparatuur voor heeft. Zelf schieten wij natuurlijk ook ongelofelijk veel, maar de kwaliteit daarvan is gewoonweg een stuk lager. Zelf heb ik eerst nog wel gekeken voor een betere camera, maar dit is gewoon erg kostbaar. Daarnaast heb ik hier helemaal geen kennis van, dus dan is het ook zonde. Dan haal je namelijk niet alles eruit wat erin zit. Ik had van tevoren heel veel leuke kleding uitgezocht die hij aan kon doen. Het liefst had ik gewild dat hij sliep, dus daarom heb ik hem net voor we gingen zijn voeding gegeven.

Een prachtig eindresultaat

Toen wij bij de fotostudio aankwamen in Utrecht, lag hij al in diepe slaap. Dat was heel erg positief en is ook niet meer veranderd tijdens de rest van de shoot. Alles is ongelofelijk mooi geworden. Ik ben van plan om de mooiste te kiezen en die dan heel erg groot te laten printen voor op de muur. Mocht jij benieuwd zijn of zij ook iets voor jou kunnen betekenen, neem dan zeker eens een kijkje op hun website!