Kind Blog

De Grootste Kinder Blog van Nederland

Online bestellen van een hip geboortekaartje

1441956878.7281Ikzelf hou ervan om op zoek te mogen naar een hip geboortekaartje. Dit doe ik maar al te graag voor vrienden van mij, mijn beste vriendin is namelijk over enkele weken uitgerekend en had er nog niet aan gedacht om op zoek te gaan naar een geboortekaartje. Op de website van Kissgeboortekaartjes.nl ben ik al vaker geweest om een geboortekaartje te bestellen voor vrienden, deze keer is het niet anders. Bij hun kan je een ruim assortiment vinden aan geboortekaartjes wat erg voordelig is als dat je elders zult vinden. Leuke afwisseling aan kaartjes waar je eventueel ook de mogelijkheid kunt krijgen om zelf een kaartje te ontwerpen.

Zelf ontwerpen gemakkelijk?1438932742.071

Bij het zien van de website is mij in ieder geval een ding opgevallen en dat is dat het ontwerpen van een hip geboortekaartje erg leuk en gemakkelijk is om te doen. Als je geen zin of tijd hebt om er zelf een te ontwerpen kan je uiteraard een keuze maken uit hun assortiment, hier zit dan ook gewoon kosten aan verbonden. Ik ben dan ook erg enthousiast over de website van hun, goede service en een aantrekkelijk tarief maakt het mogelijk om geboortekaartjes te bestellen. Voor mijn vriendin heb ik gekozen om er een vrolijke tint aan te geven, zelf is zij altijd vrolijk en met dit geboortekaartje weet ik zeker dat ze het echt op prijs zal stellen! Aankomende week komen ze de eerste proefdruk afgeven, ben benieuwd wat ze ervan gaat vinden.1406557677.1212