Kind Blog

De Grootste Kinder Blog van Nederland

Superleuk idee, een cake smash fotograaf

Door het inhuren van een cake smash fotograaf hebben wij bijzonder leuke uitnodigingen kunnen versturen. Ooit had ik er wel eens van gehoord, maar om dit spektakel zelf een keer mee te maken is echt bijzonder leuk. Onze dochter wordt over twee maanden één jaar en daarom leek het ons leuk om haar op een bijzondere manier op de kiek te zetten. Een goede vriendin van ons was ons al voor geweest en zat in geuren en kleuren te vertellen wat er op die dag allemaal ging gebeuren. 

Een geweldig leuke dag

Na het aanhoren van haar verhaal en het zien van de leuke kiekjes waren ook wij verkocht. Dit wilden wij ook gaan regelen voor de verjaardag van onze dochter. Meteen een afspraak gemaakt met de cake smash fotograaf. Nadat wij eerst een gesprek hadden met Carissa Hazenberg-Wemmenhove kwam te sprake wat wij precies allemaal uit de kast wilden trekken voor deze speciale dag. Zo konden wij een kleur kiezen voor de taart en de versiering. 

Wij konden haast niet wachten tot het de dag was dat onze kleine prinses op de gevoelige plaat werd gezet. In haar mooie jurk zijn wij naar de afgesproken locatie gegaan. Daar stonden alle spullen al klaar en was het een echt feest, alles was mooi versierd en de taart waar onze kleine meid in mocht slaan was geweldig mooi.