Kind Blog

De Grootste Kinder Blog van Nederland

Tijdloos speelgoed

grote lego blokken

Soms is er speelgoed op de markt gebracht wat geen rage is, als je jong bent speel je ermee maar wanneer je oud bent spelen je kleinkinderen er ook nog mee. Lego is zulk speelgoed wat al jaren tientallen jaren populair is, tegenwoordig heb je ook de grote lego blokken waarmee kinderen lekker kunnen spelen. Omdat de blokken van een rubberachtig materiaal zijn gemaakt zijn ze geschikt voor zowel binnen als buiten, ze zijn van prima kwaliteit en maken geen krassen op de vloer.

Eenvoudig schoon te maken

Omdat de grote lego blokken ook buiten kunnen worden gebruikt, zal het voorkomen dat ze schoongemaakt moeten worden. Dit is zeer eenvoudig om te doen, op een kinderdagverblijf worden de blokken veel gebruikt als buitenactiviteit. Maar ook voor binnen is het prachtig speelgoed waar kinderen zich goed mee vermaken, speelhoeken en binnenspeeltuinen maken er gretig gebruik van door de populariteit van de blokken. Geweldig om te zien dat kinderen er figuren mee bouwen die nog groter zijn dan zij zelf, of complete muren om een fort te bouwen.

grote lego blokken

Combineer met de verschillende blokken

De grote lego blokken zijn onderling ook te combineren met elkaar, van welk merk je ze ook koopt op kinderspel.net ze passen altijd op elkaar. De blokken hebben namelijk dezelfde afmeting, ze zijn in sets zeer voordelig in de webshop te krijgen. Iedere leeftijd maakt gebruik van deze leerzame blokken om mee te spelen, voordeel van deze blokken is dat de ouders ook lekker mee kunnen spelen met de kinderen. Ook voor ouderen zijn deze blokken een uitkomst, in verzorgtehuizen met patiënten die lijden aan dementie bijvoorbeeld.