Kind Blog

De Grootste Kinder Blog van Nederland

Zazu: een goede slaaptrainer gekocht

Onlangs hebben wij een hele handige slaaptrainer gekocht voor ons zoontje van het merk ZAZU. Mijn nachtrust is altijd heel erg belangrijk voor mij. Alleen wanneer jij kinderen krijgt dan heb jij toch wel vaak last van slaaptekort. Nu mijn zoontje al wat ouder is geworden wilde ik dat hij wat langer in zijn bed bleef ’s ochtends. Maar hoe moest ik dat aanpakken? een vriendin tipte mij toen op de website van: kinderwinkel.nl. Toen ik op de website kwam keek ik mijn ogen uit. Wat een leuke producten worden er hier verkocht voor kinderen. Ik ben helemaal fan geworden van deze zaak.

Zazu

Heerlijk in zijn bed

Wij hebben de ZAZU Pam slaaptrainer gekocht. Deze is heel erg handig en heeft drie geweldige functies.

  • Slaaptrainer
  • Bluetooth speaker
  • Nachtlampje

Via de kleuren weet mijn zoon nou wanneer hij zijn bedje uit mag. Wanneer de kleur oranje wordt, dan moet hij nog even wachten en wanneer deze groen is mag hij zijn bed uit komen. Het werkt echt heel erg goed. Daarnaast heeft de slaaptrainer ook nog eens een leuke vorm van een pinguïn. Via de bluetooth speaker kan ik leuke deuntjes afspelen en een nachtlampje is ook wel erg fijn. Kijk eens op de website naar de leuke artikelen van deze winkel.