Kind Blog

De Grootste Kinder Blog van Nederland

Zeer leuke geboortekaartjes online te koop

Mijn zusje is over een paar weken uitgerekend van haar eerste kindje. Omdat zij erg druk is met het regelen van alles wat er bij een geboorte van een baby komt kijken heeft zij aan mij gevraagd om samen geboortekaartjes online uit te zoeken. Via de website van All Cards heb je de keuze uit heel veel leuke ontwerpen. Samen met mijn zus hebben wij er een avond voor uitgetrokken om al deze kaarten te bekijken en natuurlijk om een leuk kaartje uit te zoeken. Omdat mijn zus nog niet het geslacht van de baby weet moet ze wachten tot de baby is geboren. geboortekaartjes online

Mijn neefje Cas is geboren

Veel eerder dan verwacht is mijn neefje Cas geboren, zowel moeder als zoon maken het goed. Omdat ik samen met mijn zus alle geboortekaartjes online hebben bekeken weet ik ook welk kaartje het gaat worden. Alleen moest er nog een mooie foto van mijn neefje Cas op komen te staan. Nadat deze foto was gemaakt was het nog een kwestie van opsturen naar All Cards. Binnen een zeer korte tijd kreeg mijn zus al een voorbeeld toegestuurd en bij goedkeuring kreeg zij het definitieve ontwerp op PDF bestand. 

Wat is het tegenwoordig toch makkelijk om geboortekaartjes te bestellen, slecht met een paar muisklikken kan je al een bestelling plaatsen. Maar niet alleen voor geboortekaartjes ben je hier aan het juiste adres, ook voor trouwkaarten en andere uitnodigingen kan je hier prima slagen. Voor elke gelegenheid een leuke kaart te bestellen. geboortekaartjes online