Kind Blog

De Grootste Kinder Blog van Nederland

Zeer mooie en vakkundige baby fotografie

baby fotografie

Voor baby fotografie, ben je bij Linda van Raalte fotografie aan het juiste adres. Zij weet elk kindje zo mooi op de foto te zetten. Omdat wij haar ook al voor een newborn sessie hadden ingehuurd, wilden wij nu een babyshoot hebben. Deze wordt in het algemeen tussen de 6 en 8 maanden gedaan. Het leuke hiervan is dat een baby dan al zelf kan zitten en in de camera kijken. Hierdoor woorden de foto’s nog mooier. Wat ook zo bijzonder is, is dat Linda spullen heeft om jouw kindje leuk aan te kleden, of zelfs met speelgoed op de foto te zetten.  baby fotografie

Een geweldige reportage van de baby fotografie

Nadat wij samen met ons dochtertje naar de studio zijn gegaan, voor een baby fotografie, hebben wij nu een afspraak gemaakt om deze te komen bekijken. Uit deze reportage kiezen wij de mooiste foto’s en kunnen wij er ook een paar voor de opa’s en de oma’s uitzoeken.

Wat een moeilijke opdracht is dat, want elke foto die Linda van Raalte fotografie heeft gemaakt, zijn mooi. Het is dan ook niet zo gek dat wij bijna alle foto’s hebben genomen. Leuk voor later, maar zeker ook voor nu, want elke dag zie je wel een verandering aan haar.